ONO har siden 2003 designet og solgt minimalistiske håndlavede messing- og kobbervaske. I de første år blev vaskene produceret i udlandet, men efter 2015 kom produktionen til Danmark, så vaskene i dag er 100% dansk design og dansk håndværk.

Et håndlavet produkt designet med æstetik og funktionalitet for øje og med høj finish har en udefinerbar skønhed, som et industrifremstillet produkt aldrig kan opnå. Og med dette i bagagen leverer vi messing- og kobbervaske, der løfter omgivelserne i enhver sammenhæng med deres levende og omskiftelige look.

Til orientering leverer vi også brunerede messing- og kobbervaske. Og kobber opnår med tiden en endnu mørkere glød end messing. Til en bruneret messing- eller kobbervask anbefales et bruneret messingarmatur, der naturligt matcher de mange farver, der er i vasken.

Godstykkelsen er 2 mm.

Tolerance er fra 0-0,5/1 mm, og opfylder således alle kvalitetsnormer til industriel montering.

EN ONO MESSINGVASK KAN MONTERES PÅ 4 FORSKELLIGE MÅDER, SOM BESKRIVES HERUNDER:

1. Vaskens udvendige kanter limes op under bordpladen, så kun vaskens lodrette sider ses (se venligst billeder), og køkkenbordskanten går ud til vaskens lodrette væg. Denne metode kaldes underlimning.

2. Vask med smalle eller brede udvendige kanter til placering direkte i bordpladen, så de udvendige kanter danner et trin fra kant til bordplade på 2 mm (materialets tykkelse). Denne metode er den mest simple form for montering.

3. Vaske med udvendige kanter planlimes i bordpladen, således at plade og vask flugter hinanden. Krummer etc. fejes let ned i vasken. Denne metode kaldes planlimning.

4. Vask med høje udvendige kanter placeres oven på køkkenbordet og har almindeligvis en højde fra 2-4 cm. Denne type vask monteres indefra i underskabet, og monteringsværktøj følger med denne vask. Med denne vasketype skal man være opmærksom på arbejdshøjden.

5. En gennemgående vask går fra front til bagvæg og flugter tykkelse og bredde på bordplader. Denne type vask monteres direkte på underskabet og ligger i spænd imellem 2 bordplader.

6. En gennemgående vask der går fra front af bordplade til bagvæg. Vasken planlimes og udvendige kanter flugter bordpladen, så krummer etc. let fejes ned i vasken.

Vores afløbsrist og den smukke massive bundprop produceres selvfølgelig både i messing og kobber. Den runde rist er centreret i bunden af vasken og er placeret i en svag fordybning på 2 til 3 mm.

4 vandrender leder vandet ned mod afløbet. Overløbet er naturligvis monteret med en planforsænket messingskrue.

Leveringstid oplyses ved bestilling.

 

© 2022 ONO.DK ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES